My Cart
0.00 kr.
My Cart
0.00 kr.
Blog

Varmepude til mikroovn

Hvorfor vælge en varmepude til mikroovn? Der er flere fordele ved at købe en varmepude til mikroovn frem for en elektrisk varmepude. En varmepude til mikroovn er mere sikker at bruge, for man kan trygt falde i søvn med denne type varmepude. Puderne giver en behagelig varme, der aftager lige så stille ved brug. Varmepuden kan hurtigt varmes op igen i mikro-ovnen, hvis den er blevet for kølig.

En anden fordel ved at vælge en varmepude til mikroovn er at man slipper for en irriterende ledning. Så du er ikke afhængig af at skulle være ved siden af en stikkontakt, for at kunne bruge din varmepude. Det giver dig f.eks. mange flere anvendelsesmuligheder med denne type varmepude. Du kan eksempelvis let tag varmepuden med ud i bilen på en kold vinterdag og holde dig selv dejlig varm med den. Desuden har puderne en dejlig tyngde der kan virke dejlige beroligende for den der bruger varmepuden. Derfor er de også rigtig gode til børn, der har svært ved at finde ro inden de skal sove. Varmepuderne kan anvendes til opvarmning af f.eks. børneseng eller barnevogn. Vores kornpuder fås i flere forskellige størrelser og former, så du kan finde den helt rigtige pude til dig.

For at kunne bruge denne type varmepuder kræver det dog at man har en mikroovn, alternativ kan man godt bruge en almindelig ovn, hvis man ikke har en mikroovn. Hvis du har en mikroovn skal puden blot varmes i få minutter, den skal have meget længere tid i en almindelig ovn. Så man får helt klart størst glæde af varmepuden, hvis man har en mikroovn, da man hurtigere kan varme kornpuden i en mikroovn.

Leave your thought